TURGAY MAYDA - OKUL MÜDÜRÜ

29/06/1984 tarihinde Arapgir´de doğdu. İlkokulu Arapgir Mehmet Akif İlkokulu’nda, ortaokulu Arapgir Lisesi Orta kısmında tamamladı. Lise eğitimini ise Kayseri Pınarbaşı-Pazarören’de bulunan Mimar Sinan Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. Akabinde Fırat Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Programına yerleşti.  Mezun olduğu 2006 yılında meslek hayatına Malatya Doğanşehir- Kurucaova-Yeşilova İlkokulu’nda başladı. Bu görevi esnasında Askerlik hizmetini Kars’ta yedek subay olarak gerçekleştirdi. 2010 yılında Arapgir H. Sadık Polat İlköğretim okuluna tayin olarak görevine iki yıl burada devam etti.6287 sayılı eğitim yasası neticesinde geçiş yaptığı Arapgir Mehmet Akif İlkokulu’nda sınıf öğretmenliği yaptıktan sonra okul müdürü olarak görevine  devam etmektedir.

(422) 811 3241 Eposta